Maria Franzén 

Specialpedagog, massageterapeut och Rytmisk RörelsetränareSedan 2019 har jag mitt eget företag Sensovital där jag fokuserar på vår egen läkande kraft. Min första massörutbildning gick jag 1989 på Axelssons GI i Stockholm (Svensk Klassisk massage) jag fortsatte med bindvävsmassageutbildning innan jag bildade familj. 

År 2000 blev jag färdig lärare 1-7 med inrikting Ma-No med behörighet i bild, musik, engelska och utomhuspedagogik i alla årskurser 0-9. Efter många år i yrket valde jag att utbilda mig till specialpedagog för grundskolan. 

Under årens lopp har jag även utbildat mig till rytmisk rörelseträningsinstruktör, sensomotorisk tränare, vietnamesisk massör och Inner Power andningsinstruktör. Jag har även gått kurser i akupressur, zonterapi, kinesiologi, frekvensterapi och kraniosacrala tekniker. Att lära mig själv och andra mer om kroppen och holistiska metoder till läkning och utveckling är det roligaste jag vet, näst efter mitt barnbarn.  

Jag håller utbildningar i Rytmisk Rörelseträning och reflexintegrering på alla nivåer både i Sverige och i utomlands. Jag ger individuella träningsprogram till klienter i alla åldrar och funktionaliteter.