Maria Franzén 

Specialpedagog, massageterapeut, colonhydroterapeut och Sensomotorisk och Rytmisk Rörelsetränare, Frekvensterapeut Skogsbadsguide
Sedan 2019 har jag mitt eget företag Sensovital där jag fokuserar på vår egen läkande kraft. Min första massörutbildning gick jag 1989 på Axelssons GI i Stockholm (Svensk Klassisk massage). Jag fortsatte med bindvävsmassageutbildning innan jag bildade familj.

Under årens lopp har jag även utbildat mig till rytmisk rörelseträningsinstruktör, sensomotorisk tränare, vietnamesisk massör, lymfmassör och Inner Power andningsinstruktör. Jag har även gått kurser i akupressur, zonterapi, kinesiologi, frekvensterapi och kraniosakrala tekniker. 

År 2000 blev jag färdig lärare 1-7 med inriktning Ma-No med behörighet i bild, musik, engelska och utomhuspedagogik i alla årskurser 0-9. Efter många år i yrket valde jag att utbilda mig till specialpedagog för grundskolan.

Jag håller utbildningar i Rytmisk Rörelseträning och reflexintegrering på alla nivåer både i Sverige och i utomlands. Jag ger individuella träningsprogram till klienter i alla åldrar och funktionaliteter.

På grund av alla olika typer av massagekurser som jag gått  tycker jag om att jobba intuitivt och plocka russinen ur kakan.  Lymfmassage är fantastiskt och därför är det omöjligt att inte använda dess principer kring lymf-flödes-riktningar även i klassisk muskelmassage. jag tycker också om att använda bambustavar, heta stenar, koppor och andra redskap som hjälp för en djupare effekt och unik upplevelse. 

I mitt behandlingsrum på Ekströmmen kan du boka in dig på olika behandlingar och varje fredag är jag på Lilla Kliniken i Linköping. Välkommen att boka in dig via Time Center. Du har möjlighet att använda friskvårdsbidrag både vad gäller behandlingar och träning. Jag innehar F-skattsedel.