Maria Franzén 

Specialpedagog, massageterapeut, colonhydroterapeut och Rytmisk Rörelsetränare.Sedan 2019 har jag mitt eget företag Sensovital där jag fokuserar på vår egen läkande kraft. Min första massörutbildning gick jag 1989 på Axelssons GI i Stockholm (Svensk Klassisk massage). Jag fortsatte med bindvävsmassageutbildning innan jag bildade familj.

Under årens lopp har jag även utbildat mig till rytmisk rörelseträningsinstruktör, sensomotorisk tränare, vietnamesisk massör, lymfmassör och Inner Power andningsinstruktör. Jag har även gått kurser i akupressur, zonterapi, kinesiologi, frekvensterapi och kraniosakrala tekniker. 

År 2000 blev jag färdig lärare 1-7 med inriktning Ma-No med behörighet i bild, musik, engelska och utomhuspedagogik i alla årskurser 0-9. Efter många år i yrket valde jag att utbilda mig till specialpedagog för grundskolan.

Jag håller utbildningar i Rytmisk Rörelseträning och reflexintegrering på alla nivåer både i Sverige och i utomlands. Jag ger individuella träningsprogram till klienter i alla åldrar och funktionaliteter.